8 do’s voor vaders tijdens de bevalling

Als aanstaande vader wordt er vaak veel van je verwacht. Wat die verwachtingen zijn, van je vrouw, van de zorgverlener en ook belangrijk van jezelf wordt vaak niet uitgesproken.

Help mijn vrouw bevalt!

Een bevalling is onvoorspelbaar, fijn is dus als je weet wat de punten zijn die echt van belang zijn. Dus wat moet je dan doen tijdens de bevalling?

Om je een beetje te inspireren hebben we een korte samenvatting gemaakt van de 8 do’s tijdens de bevalling. We raden je aan om deze van te voren door te lopen met je partner en hem uit te printen, eventueel aan te vullen of naar wens aan te passen en mee te nemen naar de bevalling!

8 Do's vaders bevalling

Wil je meer zicht op de wensen van je partner? Het maken van een geboorteplan kan daarbij helpen. Hier kan je daar meer over lezen.

Jouw mening telt en delen graag!

Heb je hier wat aan, heeft het je geholpen of heb je nog vragen of aanvullingen. We horen het graag! Laat vooral je reactie achter!

Over De Geboortenis

Deze blog is in 2010 geïnitieerd door Hester Appelman, zwangerschapscoach. Sinds juni 2012 is deze blog onderdeel van de Stichting De Geboortenis, bestaande uit Christine Derksen, Minna Sangi en Nienke Stoop. De stichting heeft als doel het oprichten van een informatieplatform, het bundelen van zorg rondom de bevalling in regio Zutphen, het aanbieden van bijscholing aan zorgverleners en op termijn het realiseren van een geboortehuis.
Dit bericht werd geplaatst in Ouderschap en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s