Man geeft borstvoeding!

Mannen kunnen borstvoeding geven. Ze hebben namelijk dezelfde borstklieren als een vrouw. Het lijkt er zelfs op dat de kwaliteit van de melk beter is (meer proteïne) dan die van vrouwen. Hier vind je een link naar het artikel met een gaaf filmpje!

Voor homostellen die een baby adopteren of een draagmoeder hebben zou dit tevens een optie kunnen zijn. Trevor geeft met succes zijn baby de borst, al is hij transseksueel die ondersteuning krijgt met medicatie. Meer hierover kun je lezen op zijn blog: MilkJunkies.

Over De Geboortenis

Deze blog is in 2010 geïnitieerd door Hester Appelman, zwangerschapscoach. Sinds juni 2012 is deze blog onderdeel van de Stichting De Geboortenis, bestaande uit Christine Derksen, Minna Sangi en Nienke Stoop. De stichting heeft als doel het oprichten van een informatieplatform, het bundelen van zorg rondom de bevalling in regio Zutphen, het aanbieden van bijscholing aan zorgverleners en op termijn het realiseren van een geboortehuis.
Dit bericht werd geplaatst in Kraamtijd, Ouderschap en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Man geeft borstvoeding!

  1. Pingback: Tweets that mention Man geeft borstvoeding! | De Geboortenis – geboren worden en leven in liefde -- Topsy.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s